Beth en Warren's toevluchtsoord aan het water

"Tijdens Kerstmis voeg ik graag elementen toe zoals textuur, antiek kant, touw, bruin papier en bloemen, evenals vintage zilverwerk en porselein."

Genieten van uitzicht op het prachtige St George's Basin met een barbecue voor onderweg en glas in de hand is slechts een van de manieren waarop Beth Hicks en haar man Warren optimaal genieten van hun idyllische strandhuis in het kleine, slaperige dorpje Erowal Bay, NSW.

Omdat hij bij Warren in de familie was sinds zijn grootmoeder het land in de jaren 1940 kocht, is er veel geschiedenis. "Het is een voorbeeld van het type iconische strandhuis dat vroeger deel uitmaakte van elk dorp langs de kust en wordt helaas maar al te zeldzaam", vertelt Beth.

Gelukkig is deze hier om te blijven en sinds Beth en Warren twee jaar geleden zijn verhuisd, hebben ze het pand getransformeerd in een stijlvol verblijf aan het water.

Verspil niet wil niet

Renovaties aan het oorspronkelijke fibro-strandhuis en het aangrenzende bootschip duurden slechts drie maanden. In die tijd lieten Beth en Warren de vloerdelen gepolijst en wit geverfd, een Ikea-keuken geïnstalleerd en plantage-luiken door het hele huis toegevoegd.

Beth wilde de voetafdruk van het huis verkleinen door de hoeveelheid afval die naar de vuilstort werd gestuurd te minimaliseren. "We hebben de originele kenmerken van de badkamer behouden en deze zojuist bijgewerkt met moderne accenten", zegt Beth. "We houden van upcyclen, dus we probeerden waar mogelijk vintage items door het hele huis en bootschuur te gebruiken."

Thuiskomen

De bootschuur heeft een oude tafel die een familiestuk is.

Veel van de decoratieve stukken rond het huis zijn ook vintage en Beth houdt al enkele items vast. "Ik heb dit huis in één keer gedecoreerd, met behulp van dingen die ik in de loop van de tijd had gekocht. Ik kreeg bijvoorbeeld ongeveer zeven jaar geleden de bank in Louis-stijl bij Ruby Star Traders en de kroonluchter van John Williams Auctions drie jaar geleden. Ik was net wachtend op de juiste plek om ze te gebruiken. "

Het ontspannen karakter van dit huis betekent dat alle verschillende stijlen waar Beth zo veel van houdt moeiteloos samengaan. Overal heeft ze een bleek palet gecombineerd met enkele metalen industriële stukken, palmen en plantation shutters voor die beachy touch, evenals antiek en textiel met een uitgesproken Franse smaak.

Overal water

Beth kreeg een strandachtig gevoel door Dulux "Berkshire White" op alle binnenmuren te gebruiken en witte plantation shutters te installeren door Budget Curtains in South Nowra.

Het zou moeilijk zijn om niet te worden beïnvloed door de prachtige omgeving langs de baai in dit huis.

De slaapkamer in het botenhuis komt uit op een terras met uitzicht op het water en Beth hoort de golven kabbelen als ze 's ochtends wakker wordt. De woonkamer heeft ook uitzicht op het water en is de favoriete kamer van Beth omdat het het hart van het huis is - een plek waar iedereen zich kan verzamelen aan het einde van de zomerdagen met varen, zwemmen of wandelen.

Bekijk het idyllische strandhuis van GalleryBeth en Warren

Labels:  Kerstmis- Straal Decoreren 

Interessante Artikelen

add